Diensten

Onderhoud airconditioning

Onderhoud automatische airconditioning - Het wordt ten zeerste aanbevolen om regelmatig onderhoud te plegen om uw airconditioningsysteem in topconditie te houden. Houdblikopdeweg kan u helpen uw systeem soepel te laten werken en grote problemen te voorkomen. Onze auto-aircoservice omvat het inspecteren van alle componenten van het systeem, het reinigen en vervangen van filters indien nodig, en het toevoegen van nieuwe koelmiddelen indien nodig. We controleren ook op koudemiddellekkage, inspecteren de systeemdruk en stellen de spanning van de compressorriem af. Om de beste prestaties en de langste levensduur van uw airconditioningsysteem te krijgen, moet u het minstens één keer per jaar laten inspecteren en onderhouden.

Brandstof systeem

Het brandstofsysteem zorgt ervoor dat de benzine van de tank naar de motor gaat. Het bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de brandstofpomp, het brandstoffilter en het brandstofinjectiesysteem. Auto-onderdelen in het brandstofsysteem moeten in goede staat verkeren om goed te kunnen werken. Bij Houdblikopdeweg begrijpen we het belang van correct onderhoud en reparatie van het brandstofsysteem. Wij bieden verschillende diensten aan om uw auto soepel te laten rijden. Of het nu gaat om een eenvoudige afstelling of meer complexe reparaties, ons team staat voor u klaar.

Rem Reparatie

Als het gaat om autoservices, vertrouw dan alleen doorgewinterde ASE-gecertificeerde monteurs. Ons hoogopgeleide team volgt de hoogste normen voor remreparatie en auto-onderhoud. Wij kunnen de meeste automerken en modellen repareren. We zijn ook goed thuis in de nuances en specifieke behoeften van zowel Amerikaanse als buitenlandse voertuigen.

Banden

Het maakt niet uit welk type banden u heeft, wij kunnen u helpen ze te onderhouden en in goede staat te houden. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder het monteren, repareren en vervangen van banden. We zorgen ook voor wieluitlijning en balancering om ervoor te zorgen dat uw banden optimaal presteren.